ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP Τηλέφωνο: 2221 0 85945

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 40€ *
Για παραγγελίες κάτω των 40€ το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.
Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier είναι η ΕΛΤΑ courier Πόρτα -Πόρτα και η COURIER CENTER (παραγγελίες εντός και εκτός Αττικής).
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τον τρόπο μεταφοράς με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση της παράδοσης.
Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ήμερες για παραγγελίες εντός Αττικής ,εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας δεν υπάρχει σε απόθεμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή για την αφαίρεση του.
Για παραγγελίες εκτός Αττικής και  δύσβατες περιοχές ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες μέρες.
*Εξαιρούνται προϊόντα με μεγάλο όγκο.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
– Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο +30 22210 85945, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-20:00, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.